Intermedia va organitzar el passat 19 de juny una sessió d’Speed Dating Laboral amb la participació de les referents de recursos humans de MAKRO i 60 persones participants provinents del programa Incorpora de Fundació «La Caixa».

La sessió, celebrada al Consorci de Badalona Sud, va comptar amb la presència de les tècniques de recursos humans de les botigues de Badalona, Zona Franca i Barberà del Vallès de l’empresa MAKRO, que van obrir la trobada presentant l’empresa i la seva activitat comercial adreçada al sector de l’hostaleria, botigues d’autoservei i venda a l’engròs, arreu del territori català, nacional i internacional.

Durant la trobada les tècniques de recursos humans van explicar com gestionen els processos de reclutament de personal i quines competències professionals valoren més en els processos de selecció. Van destacar el compromís, la responsabilitat i l’actitud com a competències més rellevants per formar part de l’equip de treball de MAKRO. També, van explicar quins són els principals perfils professionals que necessiten cobrir, com ara els perfils de caixers/es, reposadors/es, venedors/es, gestor/es comercials amb permís B, així com personal de carnisseria i peixateria.

Seguidament, les persones participants van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb les referents de recursos humans de l’empresa i presentar la seva candidatura en funció del seu perfil i objectius professionals, així com destacar les seves competències, experiència i motivació per trobar noves oportunitats laborals.

Aquesta experiència no només ha ofert  la possibilitat de practicar l’entrevista de treball i de posar en joc les competències personals i professionals de les persones participants, sinó que ha estat una oportunitat per a l’empresa MAKRO, per a conèixer de manera ràpida, la candidatura de seixanta persones interessades en alguna de les diferents posicions presentades.

Gràcies a l’Speed Dating laboral s’han aconseguit 5 insercions laborals

Fruit d’aquest Speed Dating, 5 de les persones participants han estat contractades per l’empresa i hi ha d’altres que han estat convocades per a una segona entrevista.

La valoració de la jornada ha estat molt positiva per part de l’empresa, que ha pogut crear una borsa de persones interessades a treballar en les seves botigues i a qui poden tornar a contactar per a futures contractacions.