Programa Orienta2024-03-05T17:58:45+01:00

Programa Orienta

Programa d’Orientació i Acompanyament a la Inserció

Cargando...

Descripció

Programa d’Orientació i Acompanyament a la Inserció

Fundació Intermedia gestiona el Programa Orienta (SOC – ORIENTA). Aquest projecte, que està destinat a persones treballadores demandants d’ocupació en situació d’atur i persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral, es desenvoluparà en col·laboració amb les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

El programa ofereix assessorament, recursos i eines per millorar la recerca de feina i tenir més possibilitats de trobar un lloc de treball. El programa contempla les figures de l’orientador/a i tècnic/a en intermediació que acompanyen a les persones en la definició del seu projecte professional i en la recerca d’oportunitats laborals.

Punts d’actuació

Lleida, Martorell, Igualada, Sant Vicenç dels Horts, Tarragona, Reus, el Vendrell, Vilanova, Badalona, Terrassa, Badia del Vallès, Blanes, el Masnou, Malgrat de Mar, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Granollers, Canovelles, St. Boi de Llobregat, el Prat de Llobregat, Hospitalet del Llobregat, Molins de Rei, Mataró, Sant Adrià del Besòs, Barcelona, Salt, Figueres, Olot i Ripoll.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)”

“Les accions són sense cost per a les persones participants”

“Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat”.

Poden participar:

– Les persones demandants d’ocupació en situació d’atur

– Les persones treballadores en situació de precarietat laboral

Requisit per participar:

– Estar inscrit/a al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa

Informació de la pàgina web del SOC:

– Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat

Demana més informació!

  Últimes notícies

  Nova trobada de l’equip de professionals del programa Orienta (SOC – ORIENTA)

  marzo 14th, 2024|

  L’equip d’orientació, prospecció, administració i coordinació del Programa Orienta (SOC- ORIENTA), desenvolupat per Intermedia i en col·laboració del Servei d’Ocupació [...]

  Finançadors

  orienta
  Ir a Arriba