El passat 2 de setembre, Intermedia va posar en marxa un nou servei d’orientació laboral en el marc del conveni signat amb Fundació Àurea. Aquest servei està destinat a persones derivades tant des d’Àurea com d’altres entitats col·laboradores en el projecte Aliments Solidaris.

Intermedia ha assignat una tècnica d’orientació per oferir itineraris personalitzats d’acompanyament en la recerca de feina, així com suport en la intermediació per facilitar la inserció laboral dels participants.

El servei ja està plenament operatiu i, el 14 d’octubre, va tenir lloc una reunió institucional entre les direccions de totes dues entitats. En aquesta trobada, Sònia Moragrega i Begoña Planas, representants d’Intermedia, es van reunir a les instal·lacions de Fundació Àurea a l’Hospitalet amb Carolina Bonafonte, directora de projectes, i Núria Mateo, responsable de comunicació i relacions institucionals de Fundació Àurea. Durant la visita, també van conèixer Ketty Zuñiga, responsable de l’àrea social i voluntariat del projecte Aliments Solidaris, qui és la referent en les derivacions cap a la tècnica d’orientació d’Intermedia.

Aquest nou servei d’orientació laboral suposa un pas endavant en la col·laboració entre ambdues entitats per fomentar la inserció laboral i l’acompanyament de les persones en situació de vulnerabilitat.