L’acte va congregar més d’un centenar d’entitats adherides a l’Estratègia ESSBCN2030 en un espai reflexiu de conversa i ponències al matí i una tarda més festiva amb concerts i ràdio en directe.

Intermedia va participar el passat 10 de febrer en «La Febrerada» I Trobada i Festa de l’Economia Social i Solidària de Barcelona. L’objectiu de la jornada va ser generar un espai de trobada de diferents iniciatives per compartir reptes i avançar en la consolidació de l’ESS de manera coordinada i, alhora, visibilitzar que aquest ecosistema ja és una realitat a la ciutat.

La directora general corporativa d’Intermedia, Sònia Moragrega, va participar com a ponent en la conversa «Creixement i principis de l’ESS: incompatibles?» juntament amb representants de Facto, Sostre Cívic i Tandem Social. En aquest espai de conversa es va reflexionar sobre la gestió interna del procés de creixement de les organitzacions en relació als principis de l’ESS. Aquestes experiències van posar de manifest els reptes de mantenir una governança democràtica i, a la vegada, funcionalment operativa.

Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030

La Febrerada s’emmarca en l’Acord de Ciutat per l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030. Aquest acord és l’expressió del treball conjunt i el compromís de l’àmbit i teixit ciutadà de l’ESS de Barcelona i les polítiques d’ESS municipals. És fruit del treball conjunt de 203 persones i 147 entitats de l’ESS, les quals van generar més de 500 propostes.