L’Aina Capella s’incorpora com a directora i la Carme Serra com a coordinadora en una aposta d’Intermedia cap al territori

​Intermedia ha incorporat una nova direcció territorial a Balears amb l’objectiu de reforçar la seva presència en aquest territori i millorar les aliances i el treball en xarxa amb altres entitats de les Illes Balears. Com a part d’aquesta estratègia, ara també formem part d’EAPN Balears.

Així, ​​l’Aina Capella ha estat nomenada nova directora territorial i treballarà conjuntament amb la Carme Serra, que assumirà el rol de coordinadora, figura també de nova creació en una clara aposta per reforçar l’estratègia de territori. Capella, que dedicarà una part de la seva jornada laboral a aquesta posició, també és membre de la direcció d’Ires a Balears, demostrant així el compromís de potenciar el coneixement mutu entre entitats patrones.

Aquesta decisió de crear una direcció territorial específica a les Illes Balears, un territori important per a Intermedia, s’ha pres des d’una visió propera i amb l’objectiu de donar una millor resposta a les necessitats locals.