Les persones participants del programa Llença’t van visitar el passat 20 de març diferents espais del districte de les Corts de Barcelona amb l’objectiu de conèixer els recursos per a joves i els equipaments existents per a fomentar el teixit comunitari.

La sortida es va iniciar amb un esmorzar a l’Ateneu Popular de les Corts, un projecte de barri autogestionat des de la transformació social. Tot seguit, els i les joves del programa Llença’t van visitar les instal·lacions de la Biblioteca Montserrat Abelló, on van conèixer els serveis que ofereixen i van poder sol·licitar el carnet de la biblioteca. La sortida va finalitzar al Punt d’Informació Juvenil, on les persones participants van fer un recorregut pels diferents espais i van obtenir informació sobre els recursos d’acompanyament que ofereixen en els àmbits d’habitatge, formació, treball, salut i oci.


Aquest programa és subvencionat per la Fundació “La Caixa”, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya Departament de Drets socials.