Es posa en marxa el Tuc Tuc, un projecte impulsat pel Pla de Barris i Barcelona Activa i gestionat per la Fundació Intermedia.

El Tuc Tuc és un servei itinerant que opera als barris de la Verneda i la Pau, Trinitat Nova, Vallbona, Sant Genís dels Agudells i la Teixonera per poder donar servei a tots/es veïns d’aquests barris que busquen feina, volen una millora professional i/o vulguin formar-se.

Condueixen el  Tuc Tuc  dos professionals experts en orientació laboral, que a peu de carrer, faciliten tota la informació sobre els recursos ocupacionals existents al barri, al districte i a la ciutat, faciliten l’accés a formacions i organitzen tutories individuals i sessions grupals en equipaments de la zona.

Itinerari del Tuc Tuc a Sant Martí

L’itinerari del Tuc Tuc a Sant Martí serà els dilluns d’11h a 14h a La Pau (C/Pere Vergés, 1), els dimecres matí i tarda d’11h a 14h a La Palemra (Pl. Palmeral / mercat) i a Asme -Via Trajana (C/ Binefar, 10) i a la tarda estarà a la Rambla Prim (cruïlla Guipúzcoa) de 16h a 18:30h. Els dijous el Tuc Tuc arribarà a la Vernada Alta (Pl. de la Verneda) d’11h a 14h i el divendres acabarà la ruta a la Rambla Prim (cruïlla Guipúscoa) de 9h a 14h.

Itinerari del Tuc Tuc a la Zona Nord

El recorregut del Tuc Tuc a la Zona Nord començarà dilluns de 10h a 13h a la Teixonera. A la tarda, de 16:30 a 18:30h passarà per Sant Genís dels Agudells / La Teixonera. Els dimarts, al matí, de 10h a 13h el Tuc Tuc farà parada a Sant Genís dels Agudells. Dimecres, de 10h a 13h i de 16h a 18h serà a Trinitat Nova. Finalment, els divendres de 8:30h a 10:30h el servei d’orientació en bicicleta serà a Vallbona.