Els i les joves participants del projecte Oportunitats als Mercats Municipals i Comerç de Proximitat en col·laboració amb Barcelona Activa i Mercabarna es troben a la recta final del projecte. Un total de 15 joves participen en el programa, realitzant itineraris formatius d’ajudant de comerç amb diferents especialitzacions: productes del mar, elaboracions i comerç veggie food i carnisseria. 

El programa compta amb acompanyament individualitzat i grupal d’orientació laboral i prospecció, per a garantir una inserció laboral amb èxit o retorn al sistema educatiu. Aquests itineraris inclouen activitats com, per exemple, tallers de competències i orientació laboral, coneixement del mercat laboral a través de visites a entorns productius reals i tallers grupals, i moltes altres amb l’objectiu de lliurar-los un servei integral per la seva millora d’ocupabilitat.

A la recta final del programa es continua treballant per a garantir que tots/es els i les joves trobin i aconsegueixin el seu objectiu.


«El programa Oportunitats als Mercats Municipals i Comerç de Proximitat és promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb Fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)».