Programa de mesures actives d’inserció per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i persones en risc o en situació d’exclusió social

Descripció

Intermedia ha posat en marxa el Programa de mesures actives d’inserció per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i persones en risc o en situació d’exclusió social per a l’any 2023 (PROGRAMA MAIS), a través del qual s’atendran a més de 1000 persones a 17 municipis de les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona amb l’objectiu d’incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones participants en el programa.

Punts d’actuació

Salt, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Palafrugell, Figueres, Terrassa, Sant Vicenç dels Horts, Trinitat Vella, Barcelona – St. Oleguer, Barcelona – Les Corts, Sant Adrià del Besòs, El Masnou, Mataró, Sant Boi Llobregat, Canovelles, Campclar, Tarragona, Reus i El Vendrell.

El Programa MAIS d’Intermedia, que va començar al mes de maig i juny del 2023 amb 19 punts d’actuació, finalitzarà el 30 d’abril de 2024. Aquest projecte compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i Cofinançat per la Unió Europea.


LOGOS MAIS 2023

“Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i Cofinançat per la Unió Europea”.