L’Abril Jiménez Antonova és una de les joves participants d’un dels cursos del Programa Singulars desenvolupat per Intermedia. Conversem amb ella per conèixer com ha estat el seu pas pel programa i per la nostra entitat.

-Com vas conèixer Fundació Intermedia?

Vaig conèixer Intermedia i el programa Singulars a través d’una amiga que també participava del programa.

-Quan vas començar a participar en l’entitat?

Vaig començar al febrer del 2022.

-Com ha estat la relació amb la tècnica que t’ha acompanyat en el procés? Com t’has sentit?

Ha sigut molt bona, m’he sentit molt ajudada i acompanyada pel tècnic.

-Com ha estat el teu pas per Intermedia? Què te n’emportes? Què n’has tret de positiu?

El meu pas pel programa ha sigut molt positiu ja que he pogut realitzar formació i unes pràctiques que finalment han acabat amb la meva contractació per part de l’empresa. M’emporto la bona relació establerta amb el tècnic i la prospectora, que m’han ajudat molt i s’han portat molt bé amb mi.

-Quina era la teva situació abans de trobar la feina i com et vas sentir quan et van donar facilitats perquè poguessis  incorporar-te? Com és la teva feina ara?

La meva situació abans d’entrar al programa era una mica complicada ja que no tenia cap ajuda. Ara, la meva feina és perfecta ja que tinc uns horaris fixes i estabilitat. Estic contenta perquè des de l’empresa també m’han ajudat molt a adaptar-me i a aprendre.

-Recomanaries aquest tipus d’itineraris formatius a altres joves? Per què?

Si, recomanaria participar al programa ja que et brinda moltes oportunitats i com més oportunitats tens, més portes i sortides se t’obren.


El Programa Singulars és un projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.