El Mohamed Amghar és un dels joves participants d’un dels cursos del Programa Singulars desenvolupat per Intermedia. Conversem amb ell per conèixer com ha estat el seu pas pel programa i per la nostra entitat.

-Com vas conèixer Fundació Intermedia?

Vaig conèixer Intermedia i el Programa Singulars mitjançant les xarxes socials, concretament a través d’Instagram.

-Quan vas començar a participar en l’entitat?

Vaig començar l’abril del 2022.

-Com ha estat la relació amb la tècnica que t’ha acompanyat en el procés? Com t’has sentit?

La relació amb el tècnic ha sigut molt bona, m’he sentit feliç, tranquil i acompanyat.

-Com ha estat el teu pas per Intermedia? Què te n’emportes? Què n’has tret de positiu?

El meu pas per Intermedia ha sigut molt positiu ja que estava segur que no estava perdent el temps. A més, he après moltes coses que m’han ajudat a trobar feina, he realitzat unes pràctiques com a mosso de magatzem a l’empresa Bauhaus, he aconseguit el carnet de carretoner i he adquirit eines que em serveixen tan per treballar com per la vida en general.

-Quina era la teva situació abans de trobar la feina i com et vas sentir quan et van donar facilitats perquè poguessis  incorporar-te? Com és la teva feina ara?

La meva situació abans d’entrar al programa era força complexa. Per sort, després de participar al Programa Singulars he pogut trobar feina de mosso de magatzem i reposador i així estabilitzar i millorar la meva situació.

-Recomanaries aquest tipus d’itineraris formatius a altres joves? Per què?

Si, recomanaria a altres joves participar d’aquest programa ja que ofereix formació, la possibilitat de realitzar pràctiques i orientació laboral per tal d’aconseguir trobar feina. També recomanaria que es centrin en els seus objectius.


El Programa Singulars és un projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.