La Paloma Valiente té 54 anys i és una de les persones participants del Club de la Feina del Prat de Llobregat desenvolupat per Intermedia. Conversem amb ella per conèixer com ha estat el seu pas pel programa i per Intermedia.

-Com vas conèixer Intermedia? Quan vas començar a participar en el programa?

Vaig conèixer Intermedia quan vaig ser derivada pel Servei Local d’Ocupació del Prat de Llobregat al Club de Feina per tenir un procés d’orientació laboral. Vaig començar el meu itinerari d’orientació laboral el gener del 2023. 

-Quin suport has rebut del programa?

Vaig iniciar un itinerari per buscar feina. Jo mai havia hagut de buscar feina i, per tant, no tenia CV ni sabia ben bé per on començar. Em vaig sentir molt còmode des del principi, soc una persona molt tímida i des del primer minut vaig tenir una acollida excel·lent. 

-Com ha estat la relació amb la tècnica que t’ha acompanyat en el procés? Com t’has sentit?

Genial, em va entendre des del primer minut. Em costa molt parlar de mi i respondre a preguntes sobre qui soc, què he fet a la vida, què he estudiat i m’ho va posar molt fàcil. La primera entrevista estava molt nerviosa, i em vaig sentir molt acollida. Jo crec que des del primer minut la tècnica va veure com era i qui era. Anava angoixada perquè sempre havia estat treballant i tancada en el meu cercle, i sortir de la zona de confort em va fer sentir molt insegura. Si m’hagués trobat amb persones fredes, no hauria parlat tant, però la manera en què em va rebre em va fer sentir molt bé.

-Com ha estat el teu pas per Intermedia? Què te n’emportes? Què n’has tret de positiu?

Vaig aprendre a veure la vida d’una altra manera. Considero que abans era una persona més tímida i amb molta por a equivocar-me, però des que vaig participar en els tallers i formacions dins del servei vaig començar a sentir que aquella por disminuïa, i que si m’equivocava, no passava res. Em va ajudar per buscar feina per mi mateixa. 

-Com vas conèixer l’empresa on treballes? 

Vaig conèixer l’empresa on treballo gràcies a diferents contactes i entregant el meu CV en mà. 

-Quina era la teva situació abans de trobar la feina i com et vas sentir quan et van donar facilitats perquè poguessis incorporar-te?

Abans de trobar la feina em sentia perduda i molt angoixada. Vaig començar a participar en els tallers i cada cop entenia més com funcionaven les entrevistes i el món laboral. Quan vaig incorporar-me a la feina em vaig sentir molt bé, ja que considero que soc una persona molt treballadora, i m’agrada tenir una rutina i donar-ho tot al lloc de feina.  

-Com és la teva feina ara? Quines sensacions tens dels primers dies?

Actualment, treballo al sector de la neteja a una jornada de 30 hores setmanals. Em sento valorada per l’empresa i considero que estic molt còmode al meu lloc de treball. 

-Com veus el futur a partir d’ara?

Amb il·lusió. M’agradaria continuar creixent laboralment.


El Club de la Feina del Prat de Llobregat és finançat pel Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i desenvolupat per Intermedia.