L’equip d’orientació, prospecció, administració i coordinació del Programa Orienta (SOC- ORIENTA), desenvolupat per Intermedia i en col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, es va reunir el passat 20 de febrer de forma presencial al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs.

L’acte es va iniciar amb la presentació de la responsable de l’Àrea de persones, Susana Macías. Aprofitant la seva assistència, va fer cinc cèntims sobre preguntes més freqüents quant a contractació i va resoldre dubtes relacionats amb gestions laborals.

A més, va presentar Personio, el nou programa que ha incorporat l’entitat per a la gestió de control horari, permisos, vacances, entre d’altres i que permetrà als i les treballadors/es tenir major autonomia sobre les gestions de calendari i horari, entre d’altres.

Per acabar, després d’una estona de descans, es va dedicar l’última part de la jornada a realitzar dinàmiques grupals, amb l’objectiu de promoure la coneixença i la inclusió entre tots els membres de l’equip, a més, d’unificar els diferents territoris en els quals està ubicat el programa.


Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)”

“Les accions són sense cost per a les persones participants” 

“Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat”.

Poden participar:

– Les persones demandants d’ocupació en situació d’atur

– Les persones treballadores en situació de precarietat laboral

Requisit per participar:

– Estar inscrit/a al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa

Informació de la pàgina web del SOC: 

– Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat