L’equip d’intermediació d’Intermedia tanca el primer semestre de 2023 amb un creixement força significatiu respecte al mateix període de 2022 en accions amb empreses, visites i col·laboracions, entre d’altres.

Durant aquest primer semestre, l’equip d’intermediació ha establert contacte amb 2.615 empreses, realitzat 1.306 col·laboracions, visitat 598 empreses i signat 226 convenis de col·laboració. A més, s’han realitzat un total de 4.671 accions de contacte amb empreses i gestionat 1.859 ofertes de feina, assolint una eficàcia del 45% en la cobertura d’aquestes oportunitats.

L’equip d’Intermediació treballa per oferir oportunitats a les persones participants en els diferents programes de l’organització a través de la col·laboració del teixit econòmic i empresarial de cada territori. Les empreses poden col·laborar a través de diferents accions i es beneficien dels serveis a cost zero: gestió d’ofertes i processos de selecció, processos de pràctiques no laborals, formacions a mida, accions d’aproximació empresa-candidat, visites a empreses, xerrades, sessions de speed dating i altres iniciatives.

Com col·laborar amb Intermedia?

Consulta les diferents opcions de col·laboració amb Intermedia.