Fundació Intermedia va participar el passat 3 i 4 de maig en la II Fira d’Ocupació i Formació de Manacor organitzada per l’Ajuntament de Manacor i SOM Manacor. L’esdeveniment, celebrat al Parc Municipal de Manacor (Mallorca), estava adreçat principalment a persones que es troben en recerca de feina i joves demandants de formació.

La II Fira d’Ocupació i Formació de Manacor té com a objectiu crear un punt de trobada entre persones que cerquen feina, i empreses que cerquen personal, talent o col·laboradors.

Durant la Fira, Intermedia va disposar d’un estand propi per tal d’oferir informació sobre els recursos i programes de l’entitat. A més, les tècniques d’Intermedia van organitzar diverses activitats per a les persones participants en procés de recerca de feina. En aquestes activitats, es va treballar, d’una banda, el currículum per competències i d’altra, les competències transversals, mitjançant un joc de preguntes i definicions.

L’esdeveniment va ser un espai per donar a conèixer la tasca que realitza Intermedia al territori, així com per enfortir els llaços i generar nous vincles de col·laboració amb les empreses participants.