Intermedia va participar el passat 1 de març en la II Trobada de Centres Innovadors, celebrada a la Facultat de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili.

La Jornada va acollir professionals del món de l’educació que van compartir experiències innovadores i bones pràctiques educatives.

Per part d’Intermedia van assistir a l’acte la directora territorial de Tarragona, Maite Fortuny, la directora del Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona, Azahara González, i la directora del Centre de Noves Oportunitats del Penedès-Garraf, Marta Cobos.

Durant la jornada es va reflexionar al voltant de les transformacions que s’estan produint en el marc del paradigma formatiu de l’Era Internet, els principis neuroeducatius aplicats a situacions d’aprenentatge, la intel·ligència artificial i la seva entrada a les aules, l’avaluació de processos d’innovació i transformació i la millora de l’aprenentatge per reduir el fracàs escolar, entre d’altres. Les professionals d’intermedia van tenir l’oportunitat d’explicar el model metodològic emprat en els Centres de Noves Oportunitats que gestiona Intermedia des de l’any 2016.

La II Trobada de Centres Innovadors a Tarragona va ser un espai per compartir bones pràctiques entre els i les diferents professionals que hi van participar i per reflexionar al voltant de la millora contínua en el marc dels processos educatius.