Les persones participants del programa Orienta (SOC – ORIENTA) dels punts de Badia del Vallès i Sabadell van assistir el passat 2, 3 i 4 de març a la Fira PRO: Formació i Treball de Sabadell, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya

La Fira PRO: Formació i Treball de Sabadell és el resultat de la unificació de les anteriors fires “Connecta’t a l’FP” i “Fira Ocupació Sabadell”, en un únic esdeveniment entorn dels sectors: serveis a les persones, serveis a les empreses, indústria, comerç, restauració i fleca, digital i sostenibilitat, amb l’objectiu de donar visibilitat a les professions relacionades.

Les persones usuàries del programa Orienta (SOC – ORIENTA) van participar en diferents activitats, tals com entrevistes personals i “Speed Dating Job” amb empreses del sector del comerç i la restauració que es troben en recerca de personal. També, el grup va participar en una de les xerrades-taller anomenada: Les noves regles del joc al mercat de treball, impartida per José Migales.

Aquest esdeveniment va ser una oportunitat perquè les persones usuàries del Programa Orienta poguessin presentar la seva candidatura a ofertes laborals, participar en processos de selecció, donar-se a conèixer i posar en joc les competències i coneixements adquirits en el programa.


Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)”
“Les accions són sense cost per a les persones participants” 
“Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat”.

Poden participar:

– Les persones demandants d’ocupació en situació d’atur
– Les persones treballadores en situació de precarietat laboral

Requisit per participar:

– Estar inscrit/a al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa

Informació de la pàgina web del SOC:

– Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat