Intermedia va participar el passat 7 de març en la primera edició de la Fira d’Ocupació i Formació de Malgrat de Mar anomenada “Informa’t, Forma’t i Ocupa’t”, organitzada per l’Ajuntament de Malgrat de Mar

L’esdeveniment, celebrat al Pavelló Municipal Germans Margall, va ser un espai adreçat especialment a persones en recerca activa de feina i a les que vulguin conèixer l’oferta formativa del territori. 

La jornada que es va desenvolupar al llarg del matí, va comptar amb la participació d’entitats que ofereixen programes d’orientació i inserció laboral, centres de formació i empreses en cerca de talent.

Intermedia va disposar d’un estand propi per tal d’oferir informació sobre els recursos i programes de l’entitat, especialment sobre el programa Orienta (SOC – ORIENTA), destinat a persones treballadores demandants d’ocupació en situació d’atur i persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral. 

El programa Orienta, desenvolupat en col·laboració amb les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), ofereix assessorament, recursos i eines per millorar la recerca de feina i tenir més possibilitats de trobar un lloc de treball. 

Addicionalment, les tècniques d’Intermedia, van realitzar dos tallers informatius sobre “Com cercar feina”, en el marc de les diferents activitats contemplades en aquest esdeveniment per oferir informació pràctica sobre diferents qüestions relacionades amb l’orientació laboral i la formació ocupacional.

Finalment, la fira va esdevenir una ocasió perfecta per establir contactes i donar a conèixer el programa Orienta, Intermedia i els seus serveis a les diferents empreses, centres de formació i entitats clau a un nou punt d’actuació del programa.


Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)”

“Les accions són sense cost per a les persones participants”

“Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat”.

Poden participar:

– Les persones demandants d’ocupació en situació d’atur

– Les persones treballadores en situació de precarietat laboral

Requisit per participar:

– Estar inscrit/a al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa

Informació de la pàgina web del SOC:

– Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat