Intermedia va participar el passat 12, 13 i 14 de març en la quarta edició del Saló dels Oficis organitzada per la Fundació dels Oficis de Figueres. La fira, celebrada al Recinte Firal de Figueres, va ser un espai on alumnes, famílies i els diferents centres educatius de la comarca de l’Alt Empordà van poder interactuar amb diferents entitats i empreses de la zona, per donar valor als oficis i promocionar-los.

Aquesta edició del Saló dels Oficis ha comptat amb la participació d’empreses, instituts, entitats i més de 3000 alumnes de la comarca.

El Saló dels Oficis és un esdeveniment que engloba entitats públiques i privades, centres educatius, estudiants i famílies de l’Alt Empordà amb la finalitat de promoure i donar a conèixer els Oficis i la Formació Professional de la comarca a tots aquells/es alumnes que es troben en situació d’haver d’orientar el seu futur vocacional i professional, posant al seu abast totes les opcions de futur que aquest sector els pot oferir a través d’una experiència vivencial i pràctica.

Intermedia va disposar d’un estand propi per tal d’oferir informació sobre els recursos i programes de l’entitat als i les alumnes i famílies que van passar per la fira durant aquests tres dies. També, va ser una oportunitat per crear sinergies entre Intermedia i empreses i entitats de la zona.