Amb motiu de l’inici del curs, els i les participants del Programa Jo Puc en Xarxa van visitar el passat 13 de març les instal·lacions del nou obrador d’Es-Imperfect, de la Fundació Espigoladors.

Es tracta d’una formació professionalitzadora on els i les persones participants poden adquirir les competències necessàries per desenvolupar les tasques pròpies del sector agroalimentari. Participen en el procés complet de transformació de les matèries primeres, passant per la cuina i preparació dels productes propis d’un obrador especialitzat en conserves, fins a l’etiquetatge i preparació final. A més, realitzen una formació sobre les garanties i normatives higièniques vigents aplicades al sector.

La Fundació Espigoladors és una organització sense ànim de lucre, que a través del projecte Es-Imperfect actua de forma compromesa, responsable i inclusiva per prevenir el malbaratament alimentari i per fomentar l’alimentació sostenible.


 El Programa Jo Puc en Xarxa és un servei municipal adreçat a persones derivades de Serveis Socials per a la millora de la seva ocupabilitat, i està desenvolupat per la Fundació Intermèdia i coordinat pel departament municipal de Serveis Socials i el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.