Més de 30 empreses van participar el passat 24 d’octubre en la trobada empresarial organitzada per la comissió d’intermediació del grup Incorpora Balears, de la qual Intermedia forma part, amb el propòsit de donar a conèixer el programa d’inserció sociolaboral de la Fundació “La Caixa”.

La trobada va comptar amb la presència de l’Ajuntament d’Inca, la directora de l’àrea d’inclusió social de Fundació “La Caixa”, Cristina Segura, i la coordinadora d’àrea del grup Incorpora Balears, Roser Masjuan. L’objectiu de la jornada era donar a conèixer, fidelitzar i promoure la col·laboració de les empreses amb el programa per generar oportunitats de treball per a persones en situació de vulnerabilitat.

La coordinació i part de l’equip tècnic del programa Incorpora van explicar a les persones assistents la metodologia del programa i els resultats del servei. Aquest està orientat a conèixer la demanda de les persones ateses i detectar les necessitats de les empreses, tant pel que fa a la selecció com a la formació per a la futura incorporació de personal als seus equips de treball.

A més, José Luis Ferrer, director de l’empresa Bodegas José Luis Ferrer, que ja col·labora amb el programa Incorpora, va incentivar i motivar a la resta d’empreses assistents a col·laborar-hi i a oferir oportunitats laborals a persones en situació de vulnerabilitat social i laboral.