El programa Més Feina que Intermedia desenvolupa a Tarragona, Figueres i Manacor ha finalitzat aquest mes d’octubre.

Des del 2017 i fins al 2023 l’equip tècnic del programa Més Feina ha treballat per oferir a les persones participants itineraris de qualitat, pensats a mida i personalitzats. El programa té per objectiu treballar amb la persona tots els processos, tant els relacionats amb el desenvolupament i creixement competencial, com els formatius i laborals.

Durant aquests 7 anys des del Programa Més Feina, s’han atès 1.698 persones, de les quals 794 s’han inserit al mercat de treball. S’han impartit un total de 98 formacions amb pràctiques no laborals en empreses i 1.232 persones s’han qualificat entre les diferents formacions professionalitzadores als tres punts d’actuació, repartits en les províncies de Tarragona, Mallorca i Girona.

Agraïm a totes les persones professionals que durant aquests 7 anys han format part de l’equip Més Feina i que ens han permès millorar i arribar amb èxit, cada any, a les fites proposades.


El Programa Més Feina d’Intermedia és un projecte d’acompanyament i millora de l’ocupació per a persones en situació de desocupació i és finançat pel Fons Social Europeu i Fundació “La Caixa”.