80 persones provinents de diversos programes d’Intermedia i els CNO’s participen a la trobada

La Fundació Intermedia ha celebrat aquest passat dijous 25 de maig un speed dating laboral a Tarragona. La jornada, organitzada conjuntament amb Centres de Noves Oportunitats (CNO) del territori, ha comptat amb la participació d’unes 80 persones, provinents de diferents programes, i d’un total de 10 empreses que han realitzat més de 240 entrevistes.

10 empreses realitzen més de de 240 entrevistes durant la trobada, generant possibilitats d’inserció

L’objectiu era cobrir les necessitats de contractació per part de les empreses participants, però també aportar un valor social a les persones candidates que estan en cerca activa de feina.
Durant la trobada, tothom ha tingut l’oportunitat de presentar la seva candidatura en funció del seu perfil i objectius professionals a les diferents referents de recursos humans de les empreses participants, així com destacar les seves competències, experiència i motivació per trobar noves oportunitats laborals.

La valoració ha estat molt positiva per part tant de les empreses com de les persones participants, pel format de dinàmica àgil de la jornada i la possibilitat d’aconseguir un màxim d’entrevistes en un sol espai, una ocasió única per generar oportunitats laborals.

Les empreses participants han estat Centre MQ, FCC MEDIO AMBIENTE, Serveo, Synergie Groupe, ISS Facility Services, Delafruit, Xarxa Santa Tecla, Ananda, Colisée i Le Roy Merlin.