El Carlos Pamia Mora té 59 anys i és una de les persones participants del programa Projecta’t desenvolupat per Intermedia. Conversem amb ell per conèixer com ha estat el seu pas pel programa i per Intermedia.

-Com vas conèixer Fundació Intermedia? Quan vas començar a participar en el programa?

Vaig veure una notícia publicada a Instagram i vaig començar a participar en el programa Projecta’t al mes de març d’aquest any. Em va interessar el programa perquè es tracta d’una orientació destinada a persones treballadores, i jo tenia la necessitat de cercar orientació perquè en l’àmbit laboral no em sentia realitzat. A l’hora de resoldre els problemes dels clients particulars tenia molta pressió pel que fa al temps de les trucades i volia un canvi.

-Quin suport has rebut del programa?

He rebut acompanyament en el meu autoconeixement competencial, així com en la cerca de feina, des de com preparar-me per a una entrevista fins a conèixer els nous nínxols econòmics del mercat laboral futur, entre altres temes.

-Com ha estat la relació amb la tècnica que t’ha donat suport en el procés? Com t’has sentit?

M’he sentit molt a gust amb la meva orientadora, és una persona que sap escoltar i és molt empàtica. Les sessions d’orientació va fer-les d’una forma molt dinàmica i va saber quin tipus de sessions fer amb mi per elaborar un circuit d’orientació que cobrís les meves necessitats en aquell moment.

-Com ha estat el teu pas per Intermedia? Què te n’emportes? Què n’has tret de positiu?

L’orientació que he rebut per part d’Intermedia m’ha donat eines per tenir clar el que vull, però també el que no vull en l’àmbit laboral. Ara ja sé quines són les meves prioritats en una feina i com seguir un full de ruta per als pròxims anys.

-Com vas conèixer l’empresa on treballes? 

A través d’una Fundació em vaig assabentar que hi havia una empresa que cercava persones per fer tasques d’Atenció al Client, em vaig inscriure a la posició i després del procés de selecció em vaig incorporar. Però a mesura que passaven les setmanes aquell treball no em feia sentir bé, l’atenció al client sempre m’ha agradat, però amb aquell client el temps de trucada per solucionar els problemes de les persones era molt limitat. Va sorgir una promoció interna per treballar amb un altre client i quasi finalitzant el procés d’orientació amb Intermedia vaig aconseguir canviar de client i poder donar un servei de qualitat.

-Quina era la teva situació abans de trobar la feina i com et vas sentir quan et van donar facilitats perquè poguessis incorporar-te? 

Abans de la promoció interna, estava bé, però els marges de temps de trucada amb cada usuari eren molt limitats per resoldre les seves consultes, no es podia fer una atenció de qualitat i això em feia sentir malament. Quan em van promocionar em vaig sentir eufòric, ja que el nou client que m’assignaven implicava el que jo volia, fer una atenció a l’usuari de qualitat i amb temps per solucionar els seus problemes i consultes.

-Com és la teva feina ara? (jornada laboral, funcions, etc.) Quines sensacions tens dels primers dies? 

La meva feina actual és una jornada de 35 hores setmanals i treballo dos caps de setmana al mes. Les tasques que realitzo són d’atenció al client per al servei tècnic d’una important marca de begudes. Quan els clients m’informen d’una avaria a les seves màquines, m’encarrego d’informar el tècnic per tal que acudeixi a casa del client a solucionar el problema. La sensació que em dona aquesta nova posició és molta tranquil·litat, perquè sento que faig bé la meva feina i que puc donar un tracte de qualitat.


El programa Projecta’t és subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).