Des del passat mes de gener, 15 persones estan participant en un projecte de formació i ocupació en el marc del programa FPO DUAL de la mà d’Intermedia, Mercabarna i l’empresa líder en la comercialització de tonyina sostenible Frime, SAU.

El projecte ofereix a aquestes 15 persones la possibilitat de formar-se un entorn laboral real. En el desenvolupament del programa les persones participants obtindran un Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars de magatzem així com formació tècnica específica en Peixateria i elaboració de productes de la pesca i l’aqüicultura. A més a més, a la formació tècnica se suma la formació en competències bàsiques i transversals, que s’han valorat com a imprescindibles per ocupar llocs de feina en el sector de la indústria alimentària, sector que presenta una projecció positiva de contractació i de necessitat de professionals formats/ades a Catalunya. En total, 616 hores de formació que es complementen amb les hores de feina a l’empresa, fins a completar el programa que té una durada final de 12 mesos.

En finalitzar el programa, les persones participants hauran pogut:

  • Adquirir experiència pràctica.
  • Desenvolupar les seves competències bàsiques, tècniques i transversals.
  • Obtenir un certificat de professionalitat.
  • Millorar la seva ocupabilitat.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

FP DUAL